Marcus Decor
Loheratsanik.
P?randi triloogia, halb haldjas; 15-aastane; Narnia s?rmused!
|
Post by Marcus Decor on Sept 1, 2008 17:40:56 GMT 3
Marcus turtsatas ja küsis siis toonil, nagu räägiks täiesti lolliga: ,,Sa ju ikka tead, et haldjad on tugevamad, kiiremad, elavad kauem ja maagilisemad, kui inimesed?'' Marcus turtsatas oma tooni üle ja läks siis kiirelt ukse juurde ja välja ning jäi siis ukse kõrval seisma ja toetas ennast igavlevalt vastu seina.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
Harry Potter, hea inimene; 13-aastane.
|
Post by Sandra Wilson on Sept 1, 2008 17:46:42 GMT 3
Sandra vaatas Marcust ning kortsutas kulmu. Ta tõusis, võttis oma jaki ja läks samuti välja. "noh, mul on nüüd oma isu täis söödud." ütles ta täiesti viisakuse piiridesse jäädes, kuid siiski silmnähtavalt külmemalt kui tavaliselt. Avastades, et ta seisab hetkel keset padukat, ohkas ta pahaselt ning hakkas siis aeglaselt oma hotelli poole kõmpima, viitsimata enam kiirustada.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
|
Post by Marcus Decor on Sept 1, 2008 17:53:43 GMT 3
Marcus ohkas ja oli natukese aja pärast Sandra juures ja pani oma käed vangistavalt ümber tüdruku. ,,Vabandust selle pärast,'' sosistas noormees vaikselt tüdruku kõrva ja lisas: ,,Annad andeks eks Päkapikk. Mul tõsti on kahju...'' Noormees muigas vaevumärgatavalt ja suudles siis tüdruku kaela.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Sept 1, 2008 18:03:59 GMT 3
Sandra oli juba peaaegu hotellini jõudnud, kui keegi ta kinni pidas. Muidugi teadis ta juba kohe kes see on. Kuulates Marcuse ära, pööras Sandra end kergelt ümber ning vaatas hetke noormehele otsa. "Päkapikk?" küsis ta, näole muie tekkimas. ta pani käed ümber haldja kaela ning vaatas talle natukeaega lihtsalt küsivalt otsa, kuid otsustas siis toda hoopis suudelda. "kus lähme? tagasi?" küsis ta, suudlust lõpetades ning ikkaveel Marcuse haardes vangis olles.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
|
Post by Marcus Decor on Sept 1, 2008 18:06:20 GMT 3
Marcus naeratas ja silmitses Sandrat. ,,Jah, Päkapikk,'' sõnas Marcus kavala naeratusega ja muutus siis mõtlikuks. ,,Minu poolest võime siia ka jääda. Ma olen harjunud üleni märk olema.'' Noormees kehitas naeratusega õlgu ja silmitses siis natukene aega Sandrat, ennem kui poiss teda suudles.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Sept 1, 2008 18:13:20 GMT 3
Sandra vangutas muiates pead. "Noojah, sina võibolla oled.. Ja mina hakkan ka sellega vaikselt ära harjuma" avastas Sandra ning turtsatas lõbustatult. Ta viis korraks pilgu Marcuselt tänavale ja siis tagasi Marcusele. Neist võis hetkel päris imelik mulje jääda, mõtles Sandra muigega huulde hammustades. "Tegelikult ma mõtlesin, et läheks metsa tagasi? Seal ei ole vähemalt inimesi kes meid jõllitaksid.." ütles Sandra peaga ühe kohviku akna poole nõksatades, kus mõned neid varjamatult jõllitasid. ta jäi üles Marcuse poole vaatama ning ootama mida too asjast arvab.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
|
Post by Marcus Decor on Sept 1, 2008 18:18:22 GMT 3
Marcus pööritas silmi ja sõnas siis muigega: ,,Kui sulle inimesed ei meeldi, siis miks haldjad peaksid meeldima?'' Noormees naeratas rahulikult ja tõstis oma käe ülesse. ,,Arget!'' sõnas noormees rahulikult ning ta loheratsaniku märk hakkas hõõguma. Aeglaselt tõusis maa seest vedelat hõbedat, mis moodustas sileda kupli tema ja Sandra ümber ja tardus siis. ,,Nüüd on kuiv JA keegi ei vaata,'' sõnas Marcus minuti pärast õrnalt hingeldades ja lisas laia naeratusega: ,,2 in 1.'' Ta muigas ja suudles siis uuesti Sandrat.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Sept 1, 2008 18:33:48 GMT 3
"Ega mulle kõik haldjad ei meeldigi" ütles Sandra muiates ning vaatas siis kuidas Marcus jälle 'määdsikut' tegi. "nad ei näe kui sa seda määdsikut teed?" küsis ta, mõeldes kuidas inimestele mõjuks, kui nad näeksid, et Marcusel loheratsaniku märk on..
|
|