Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
Harry Potter, hea inimene; 13-aastane.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 31, 2008 19:58:51 GMT 3
Sandra muigas ning võttis Marcusel käes kinni. ta lukustas ühe käega ukse ning läks siis alla tänavale. tänaval ringi vaadates jooksis ta kähku, et mitte väga märjaks saada, lähimasse restorani. Kähku sisenes ta ilusasse suurde valgesse majja ning jäi seal ringi vaatama. "Ma valin istekoha, sa mine telli meile midagi" ütles ta muigega, Marcuse poole pöördudes.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
P?randi triloogia, halb haldjas; 15-aastane; Narnia s?rmused!
|
Post by Marcus Decor on Aug 31, 2008 20:02:13 GMT 3
Marcus jooksis tüdrukuga kaasa proovides vihma vältida ja jäi siis restoranis seisma. ,,Ma ei tea mis sulle meeldib ju!'' süüdistas noormees ja hakas mossitama. ,,Kuidas oleks, kui mina valin istekohad ja sina lähed tellid endale süüa ja mulle ühe suvalise joogi?'' Marcus vaatas paluvate silmadega Sandrat ja surus huuledk okku, et mitte naerma hakata.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 31, 2008 20:06:33 GMT 3
Sandra muigas. "Noo, okei. Sina valid istekoha, mina lähen ostan meile Mõlemale mingid söögid. " otsustas Sandra ning pöördus kähku leti poole, et Marcus vastu vaielda ei saaks. Leti juurde jõudes tellis ta kaks väikest praadi. Ta pööras pilgu laudade poole, otsides Marcust. Lõpuks noormehe leides, läks ta tolle lauda ning istus Marcuse vastu.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
|
Post by Marcus Decor on Aug 31, 2008 20:10:56 GMT 3
Marcus ohkas ning pööritas silmi ja läks siis ühte laua äärde, akna all. Noormees vaatas aknast välja ja viis oma pilgu Sandrale, kui too istus. ,,Sa ju ikka tead, et ma sunnin sind enda söögi ka ära sööma?'' küsis noormees kavala naeratusega ja silmitses Sandrat.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 31, 2008 20:15:18 GMT 3
Sandra muigas samuti "Hah, ma sunnin Sind sööma. Mulle küll kaks portsu hetkel sisse ei lähe" ütles ta muigega ning viis pilgu aknale, kuhu Marcus enne vaadand oli. Järsku meenus talle tema eelmine kord selles restoranis. Elven, kaks võõrast meest.. Ta polnudki veel jälile jõudnud kes need kaks olid. Ja Elvenit polnd ta ka rohkem näind. ta kortsutas kergelt kulmu ning viis pilgu tagasi Marcusele.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
|
Post by Marcus Decor on Aug 31, 2008 21:50:39 GMT 3
Marcus turtsatas ja sõnas naljatades: ,,Kuidas sa seda teed Päkapikk? Ja ma viin siis ülejäänud Giredorile. Aga sa sööd VÄHEMALT üks ja pool toidust ära.'' Marcus naeratas kavalalt ja vaatas, kuidas siis nende praed kohale toodi. ,,Tänan,'' sõnas Marcus viisakalt ja lükkas enda taldriku Sandra poole.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Sept 1, 2008 16:50:21 GMT 3
Sandra tegi Marcusele ettekandja seljatagant nägusid ja ütles ilma hääleta "unista edasi" kui kelner tema poole pöördus, naeratas Sandra viisakalt ning tänas ka omalt poolt. "Ma ei kavatse seda ära süüa. ja kui sa veel üritad enda toitu mulle anda siis ma ei söö isegi enda oma. " 'ähvardas' Sandra oma taldriku Marcuse ette lükates.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
|
Post by Marcus Decor on Sept 1, 2008 16:59:05 GMT 3
Marcus turtsatas ja silmitses taldrikut enda ees. ,,Teeme nii,'' sõnas Marcus naeratades ja vaatas Sandra poole. ,,Sina sööd kõigepealt oma toidu ära ja siis sa sööd nii palju kui suudad minu toidust ja siis lähme minema. Nõus?'' küsis Marcus paluval toonil ja ajas oma silmad suureks ja paluvaks.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Sept 1, 2008 17:06:40 GMT 3
Sandra toetas end jälle vastu seljatuge ning jäi ootama. Kuuldes ettepanekud vaidles ta kohe vastu "Sina pead ka sööma! Teeme hoopis nii, et.. Me hakkame mõlemad sööma ja ma võin pärast sinu söögist ka paar ampsu võtta. Aga seda ainult juhul kui ma enda oma olen lõpetand" Sandra muigas ning jäi ootama. Ta ei olnd küll päris kindel kas ta ikka lõpetab oma toidu sellistel tingimustel ära aga noh, Marcuse pidi kuidagi sööma saama.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
|
Post by Marcus Decor on Sept 1, 2008 17:12:06 GMT 3
Marcus ohkas ja lõi oma pea korra vastu lauda. ,,Mul pole ju kõht tühi,'' pomises noormees vaikselt, kuid piisavalt valjult, et Sandra kuuleks. ,,Ma annan sulle kaks varianti,'' sõnas noormees väsinud häälel ja tõstis pilgu. ,,1: Sa sööd nii palju kui suudad ja me lähme ära või 2: Sa vaidled vastu ja ma lähen minema, ajan Giredori ülesse ja kukume kusagil alla.'' Marcus naeratas õrnalt ja jäi siis Sandrat vaatama.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Sept 1, 2008 17:16:39 GMT 3
"ma söön niipalju kui ma suudan" ütles Sandra kähku. Mõtles siis natuke ja lisas, muie jälle näol "ja sina sööd ka! mul ükskõik, et sul endaarust söögiisu pole" ta võttis kahvli enda kätte ja hakkas seda sõrmede vahel keerutama, oodates, et ka Marcus sööma hakkaks, kuna tema enne Marcust sööma EI hakka.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
|
Post by Marcus Decor on Sept 1, 2008 17:19:42 GMT 3
Marcus ohkas ja võttis siis ühe lehtkapsa riba ja pistis selle suhu. Noormees näris seda paar korda ja neelas siis alla. ,,Õnnelik?'' küsis Marcus kulmukortsutusega ja pani käed lauale, hakates parema käe sõrmedega trummeldama.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Sept 1, 2008 17:24:20 GMT 3
"eii" ütles Sandra, kuid näoilme oli tal küll võidukas. Ta võttis samuti ühe kapsalehe ning sõi selle kähku ära. "Noo.. lähme teisele ringile?" küsis ta turtsatades ning jäi ootama, et Marcus rohkem sööks.
|
|
Marcus Decor
Loheratsanik.
|
Post by Marcus Decor on Sept 1, 2008 17:27:33 GMT 3
Marcus turtsatas ja tõusis püsti. ,,Sa lausa tahad minust lahti saada eks?'' küsis noormees turtsatusega ja silmitses Sandrat. Ta vaatas korra lohe mõttetesse ja sai aru, et too magab veel sügavalt. Marcus ohkas ja sulges oma silmad, oodates Sandra vastust.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Sept 1, 2008 17:33:20 GMT 3
"Peaksin?" küsis Sandra muiates ning võttis ühe kiire ampsu oma praest. "istu nüüd tagasi ja söö!" lisas Sandra, uut ampsu mäludes. "see on täitsa söödav kastead.." lisas ta muigega juurde ja viis pilgu korraks oma toidule ja siis jälle Marcusele. "ja kui sa minema lähed siis ma tulen sulle järgi." ütles ta mõneaja pärast täiesti enesestmõistetava lause.
|
|