Rafael Joed
Loheratsanik.
P?randi triloogia, hea haldjas; 15. aastane.
|
Post by Rafael Joed on Aug 25, 2008 14:20:54 GMT 3
Rafael pilgutas silmi kui Cecilia valjult rääkima. ,,Harjangu keskel," vastas noormees vaadates korraks seljataha. Lenora oli oma jahiretkelt tagasi tulnud ja vaatas nüüd uudishimuga kõiki.
|
|
|
Post by Cecilia Brooks on Aug 25, 2008 19:11:41 GMT 3
Cecilia noogutas vaikselt ja mõtlikult. Seejärel ohkas ta kergelt ja sõnas vaikselt: "Siis peame lohemunade külastamise edasi lükkame. Täna ööbime siin. Ja kuna on juba hiline, siis head ööd!"
Tüdruk naeratas kiirelt ja rõõmutult ning jalutas eemale tehes endale lehtedest aseme ja heites sinna pikali, mõeldes ikka veel viimastele sündmustele. "Muide, ärge siit lahkuge!"
Ot: kuna te kaks otsustasite, et peate sinna lohevärgile minema, jälle, siis emn, teeme nii, et see oli järgmine hommik ja te jätsite mulle kirja.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 25, 2008 19:42:46 GMT 3
Rafael viis pilgu Ceciliale ja noogutas seejärel . ,,Head ööd siis," sõnas ta ja viis siis pilgu Nonale. ,,Sa heidad ka magama?" küsis ta toetudes seljaga vastu Lenora külge, kes oli niisamuti silmad sulgenud.
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
P?randi triloogia, hea inimene.
|
Post by Nona Gradette on Aug 25, 2008 19:48:40 GMT 3
Nona raputas kergelt Rafaeli küsimuse peale pead, "Ei," vastas ta lihtsalt. Tütarlaps teadis, et kui ta ka oleks soovinud silma looja lasta, oleks see hetkel tema jaoks võimatu olnud..
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 25, 2008 19:53:04 GMT 3
,,Homme on uued loheratsaniku otsingud.." lausus Rafael sõrmeluid pisut ragistades. ,,Nagu eelmisel korral, siis seekord lähen ma ka sinna.." lausus ta sügavalt sisse hingates. ,,On soov teada, mitu vastast ma veel omale saan.." sõnas ta isegi pisut eemalolevalt, sest kui oleks palju loheratsanikest Galbatorixi pooldajaid, oleks Rafaelil raske.
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
|
Post by Nona Gradette on Aug 25, 2008 19:56:49 GMT 3
Nona kergitas õrnalt kulme, "Kas selle teada saamiseks siis ohutumat varianti pole?" küsis tütarlaps, silmis uuriv pilk, mis oli nüüd Rafaelile viidud.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 25, 2008 20:04:26 GMT 3
Rafael kehitas õlgu . ,,Ma lossi peale luurama minna ka ei kavatse ja seega on see üks kergematest varjantidest ning sealt saab kohe eemalduda kui teed ühe pettunud näo," lausus noormees pead kergelt vangutades, tundes kuidas lohe soomused selga hõõruvad, otsustas, et ei tee enam järski liigutusi.
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
|
Post by Nona Gradette on Aug 25, 2008 20:08:41 GMT 3
Nona hammustas hetkeks mõtlikult huulde, "Ma tulen kaasa," teatas ta lõpuks otsusele jõudes ning ennast hetke mugavamalt puutüve vastu istuma seades. Olles kiirelt oma tumepruunid juuksed silme eest lükanud, ristas ta veel mugavamat asendit otsides rinnal käed.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 25, 2008 20:16:32 GMT 3
Rafael kergitas korraks paremat kulmu ning hingas sügavalt sisse. ,,Oled sa selles kindel, et sa tahad kaasa tulla?" küsis loheratsanik igaks juhuks, andes tüdrukule teise võimaluse veel valida ja ära öelda.
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
|
Post by Nona Gradette on Aug 25, 2008 20:39:32 GMT 3
Nona ei kavatsenudki hakata uuesti üle mõtlema, "Surm kindel," vastas ta noogutades ja samas ka aelgasel ja rahulikul toonil, et tema otsuse kindlust veel paremini esile tõsta.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 25, 2008 20:44:42 GMT 3
Rafael noogutas seejärel. Vastuväiteid tal ei olnud seega pidi ta nõustuma Nona seltsiga. ,,Sa võid hetkel magama jääda kui tahad.." pakkus ta Nonale ja viis pilgu korraks magavale Ceciliale. Tema igatahes kavatses nagu alati üleval öö läbi püsida.
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
|
Post by Nona Gradette on Aug 25, 2008 20:49:56 GMT 3
Nona ohkas vaevukuuldavalt Rafaeli sõnade peale, "Ma ei saa," täheldas ta lihtsalt ning ajas siis pea kergelt kuklasse, vaadates nända puude latvade poole. Tütarlapse paremkäsi liikus pidevalt pistoda käepideme poole, kuigi tema mõtted olid hoopis mujal.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 25, 2008 20:58:00 GMT 3
Rafael kergitas kulmi:,,Miks?" küsis ta pisut imestunult. Võibolla oli see ärevus järgmise päeva pärast, kuigi Rafael end nii ärevalt ei tundnud. Ta pidi olema valmis igaks tõkkeks ning see tekitas temas rohkem muret. Mis siis kui Nona saab vigastada?, mõtles noormees ning hoidis ära õhet. Ja mis siis kui Galbatorix avastab, et mina olingi see, kes aitas Cecilial põgeneda?, oli järgmine mõte Rafaeli peas.
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
|
Post by Nona Gradette on Aug 25, 2008 21:34:50 GMT 3
Nona hoidis oma pilku endiselt puude latvadel, "Ma kuulsin täna nii mõndagi, millele mõtlemist on raske takistada," vastas ta lihtsalt, pidades nende sõnadega silmas seda fakti, et tütarlaps oli äsja teada saanud, et tema isa oli olnud ratsanik.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 25, 2008 21:37:52 GMT 3
Rafael noogutas pikalt ja vaikselt. ,,Kogu tõega tuleb leppida, olgugi, et seda on raske vastu võtta." lausus Rafael samuti pilku taevasse viies. Kogu selle ajaga polnud tal üldse uni peale isegi kippunud , mis oli isegi kerge imestusega vastu võetud. ,,Sa muidu ise tahaksid saada loheratsanikuks?" küsis noormees selleks, et nende vahel vaikust ei tekiks.
|
|