Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
S?rmuste isand, hea inimene; eriv?imega.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 31, 2008 16:20:04 GMT 3
"Kui sa saaksid taeva ja sul täidetakse ükskõik mis soov, mis see oleks?" Kordas Elven küsimust, kui tüdruk oli tema juurde jõudnud. Elven vaatas ette, ise oli samas mõtteis.
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
S?rmuste isand, halb haldjas.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Aug 31, 2008 16:23:45 GMT 3
"Ma arvan, et ma tahaks tagasi, koos enda vanematega, kes on praegu surnud," lõugas Mia. Ta teadis, et muud moodi Elven lihtsalt ei kuule teda. Üle tee hüppas üks armas konn, kellel oli ilmselt kavatsus vihma käest pääseda. "Aga sina?" tundis plika huvi.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 31, 2008 16:48:33 GMT 3
Elven muigas ja lausus "Tahaks elada sellist elu, kus poleks mingeid muresid, probleeme ja... valu." Ta muigas ja vaatas enda ette "Kuid see on suht võimatu. Eriti praegu." Ta ohkas vaikselt.
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Aug 31, 2008 16:57:21 GMT 3
Mia noogutas pead, andes märku, et ta nõustub Elveniga. "Nendel vedas, kelle vanemad jõudsid enne Saarele kui neid rünnata."Kui neiu ja Elven olid juba mõnda aega kõndinud, nägid nad ühte pisikest kollast maja. Udusalt oli ka näha silti "Kohvik." "Millal sa viimati sõid?" uuris tütarlaps.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 31, 2008 18:05:18 GMT 3
"Eile." Lausus Elven seekord ausalt. "Peale seda ma olen siiamaani rännanud." Lausus Elven muigega ja vaatas kohvikut, mis kaugemal paistis. "Aga me võime peatuse teha ja sa võid midagi süüa." Lausus Elven kerge naeratusega.
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Aug 31, 2008 18:11:06 GMT 3
"Mitte mina ei või midagi süüa, vaid MEIE võime midagi süüa!" teatas tüdruk kindlameelselt ja jooksis kohviku poole. "Tule!" hüüatas Mia kaugemalt. Rõõmsalt nägi ta, et kohvikus on ka kamin. Sees tundus olevat hubane õhkkond.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 31, 2008 21:53:53 GMT 3
Elven säras ja jooksis tüdruku järel. Muidugi oli tal kõht väga tühi. Ta muigas ja lausus "Sa võta midagi söödavat, kuid ära liialda, meil võib raha hiljem kah vaja minna." Ta istus kõige kaminaäärsemasse lauda ja vaatas kaminat, kust tuli ainult sooja õhku.
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Sept 1, 2008 0:15:19 GMT 3
Üllatusega märkas tüdruk, et hinnad on siin päris odavad. Kui järjekorras jõudis kätte lõpuks tema kord, lausus ta: "Kaks taldrikutäit praekartuleid koos grillihaga. Ja siis veel... Kaks koogilõiku. Joogiks piparmündi tee ja, ee..." jäi neiu mõtlema. "Mida sina joogiks tahad?" küsis Mia noormehelt. Too oli küll öelnud, et plika ei liialdaks, kuid siin ei olnud eriti kõrged hinnad ja korralikult täis kõhuga on neil parem edasi minna.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Sept 1, 2008 9:37:59 GMT 3
Elven ohkas korraks ja lausus "Apelsiini mahla palun." Ta muigas ja vaatas ikka kaminat, kust tuli sooja õhku juurde. Ültse oli selles kõrtsis soe. Elven uuris ringi ja nägi hetkel ainult paari energilist inimest neist kaugel eemal. Tundus, et kohalikud, või midagi sarnast.
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Sept 1, 2008 11:58:50 GMT 3
"Ja apelsinimahl," kordas neiu teenindajale. Saades koogitaldriud ning joogid kohe kätte, otsustas piiga kasutada pisut võlujõudu. Seda ta küll eriti ei osanud, aga peaks siiski piisavalt jätkuma tema oskustest. Tema isa oli ju ometigi räkinud, et mõttejõul oskab ka nende rahvas mõningat võlukunsti. Mia mõtles pingsalt, selle üle, et koogitaldrikud läeksid ise Elveni juurde laudu. Mitte midagi ei juhtunud. Juba vihaseks saadev tütarlaps hakkas mõtlema, et viib need ükshaaval kohale, kuid äkitselt hakkasid koogitaldrikud siiski nagu vagurad lambukesed Elveni laua juurde lendama, enda üle ülimalt uhke Mia nende järel (tema loomulikult ei lennanud.)
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Sept 1, 2008 13:41:47 GMT 3
"Aitäh." Lausus Elven ja võttis ühe koogi, hakates seda sööma. 'kül mul ikka on vedanud.' mõtles Elven omaette ja sõi rahulikult kooki, oodates et tütarlaps tuleks ka nüüd siia.
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Sept 1, 2008 22:32:56 GMT 3
Ettevaatlikult kõndides, et joogid tassidest välja ei loksuks, läks Mia Elveni juurde. Asetades mahla poisi, ette, istus ka neidis maha ja hakkas rahulolevalt koogilõiku sööma, vahepeal teed juues. "Ma vahepeal küsisin, aga sa vist ei vastanud... Oh, ma olen ikka tore küll, rändan sinuga kaasa ja sinust ei tea pea midagi," muigas piiga. "Et..." plika takerdus hetkeks. "Mis su nimi on, kes sa oled, kust tuled? Sellisel juhul võin ka endast rääkida."
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Sept 1, 2008 23:21:58 GMT 3
"Elven, inimene, ma tulen igaltpoolt. Ma olen... ütleme et rändur." Lausus Elven küsimustele vastused. Üsna ausalt. "Ja sina?" Ta uuris tütarlast. Seda ta teadis ammu, et too on haldjas, kuid mida veel?
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Sept 2, 2008 1:01:01 GMT 3
"Miu nimi on Mia, olen poolhaldjas, pärit Londonist tavainimeste seast," loetles piiaga ette enda tunnused. Hetke oli lauas vaikus, kuid seejärel ilmus nende juurde naeratav klienditeeindaja, kes tõi lauda praekartulid. Just sel hetkel lõpetas tütarlaps viimase tükiga koogist, ehk siis väga õigeaegselt.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Sept 2, 2008 16:14:09 GMT 3
Elven irvitas "Londonist tavainimeste seast? Ma ei tea, kuidas tavainimesed londonit Sõrmuste isandate maale saavad." Ta vaatas tüdrukule pingeliselt otsa.
|
|