Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
S?rmuste isand, halb haldjas.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Sept 2, 2008 22:31:20 GMT 3
"Mu isa oli samuti haldjas, abiellus aga tavalise naisega. Kui sain kümneseks, siis rääkis isa, kuidas siia saada," lausus Mia. "Sama hästi võiks ju küsida, kuidas Sina siia said?" küsis tüdruk mossitavat nägu tehes.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
S?rmuste isand, hea inimene; eriv?imega.
|
Post by Elven C. Secret on Sept 3, 2008 0:17:17 GMT 3
Elven muigas ja lausus "Maailmast maailma ei saa niisama rännata. Selleks sul läheb vaja Narnia sõrmuseid, või midagi erilisemat." Lausus Elven muigega, kuni pööras pilgu tüdruku sõrmedele, kus ta nägigi kahte sõrmust "Muidugi... Oleks pidand seda varem märkama." Elven muigas ja lausus "Mu kodu on siinsamas riigis, või sellel maailmas. Olen mõnesmõttes rändur. Reisin ühest kohast teise, uurin maailma ja üritan elatist teenida, valmis sõja eest põgenema." Lausus Elven muigega...
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Sept 3, 2008 10:34:20 GMT 3
OT: Palun pisut vähem muigeid xD Loe ise kokku, kui palju sul neid on. Mia ohkas ja lausus noogutades: "Siiamaani olen korra proovinud Narniasse nende sõrmustega minna, aga keegi ei pannud mind tähele."Neiu tuli äkitselt tema arvates väga aruka küsimuse peale. "Aga... Mida sa tegid enne, kui rndama hakasid? Milline oli su pere?"
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Sept 3, 2008 15:18:51 GMT 3
Elven lausus kohe "Ma ei taha sellest rääkida" teema oli tõesti midagi, millest Elven ei tahtnud kunagi rääkida. Ta oli ainult paar korda rääkind ja see oli ka mitte vabatahtlikult...
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Sept 3, 2008 22:47:55 GMT 3
Mia ohkas vaikselt. Ehk peaks ka tema vahel keelduma enda perekonna kohta rääkimisest? Ohates võttis ta lonksu enda teetassist ning pühkis seejärel kombekalt servjetiga enda suud.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Sept 19, 2008 22:22:42 GMT 3
Elven sõi rahulikult. Tema mõtted olid kinnitatud toidu teemalisse mõtesse...
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Sept 20, 2008 3:23:19 GMT 3
Mia lõpetas enda söögiga ja võttis veel viimased lonksud enda kruusist. Ennast ülimalt hästi tundes sirutas tütarlaps end veidi ja nägi siis õues toimuvat õudust. Välja oli nimelt Gunessi rekordite raamatutesse saamist vääriv padukas. "Ega sul midagi selle vastu pole, kui me natukeseks veel siia jääme?" küsis ta.
|
|