|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 21:31:37 GMT 3
Meridith sirutas käe lohe koonu poole ning puudutas seda. Ta tõmbas kähku käe tagasi, justkui kartes, et Lenora võib selle otsast ampsata. "Kuhu sa siis teel oled?" küsis Mer Rafaelilt, ikka veel pilku lohel hoides.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
P?randi triloogia, hea haldjas; 15. aastane.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 21:33:26 GMT 3
Rafael kehitas vaikselt õlgu. ,,Me lihtsalt lendasime Lenoraga.." vastas ta sisse hingates ja kulmi kergitades. ,,Seega lihtsalt igale poole.." lisas ta ükskõikselt ja viis pilgu lohele, kes Meridithi pilguga uuris. Lõpuks lähenes Lenora pea Meridithile ning lohe nuusutas tüdruku nägu.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 21:37:25 GMT 3
Meridith põrkus tagasi, kui Lenora tema nägu nuusutada tahtis. Ta tõi kuuldavale närvilise naeru. Neiu kartis lohet, sest see oli nii uus tema jaoks. "Mina olen rännakul, et võidelda kurjusega, nagu oli mu algne plaan," teatas ta Rafaelile otsa vaadates, jälgides silmanurgast lohe tegevusi.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 21:39:35 GMT 3
Rafael kergitas kulmi veelgi kõrgemale.,,Niimoodi minna otse ei saa... Organiseerida tuleb ja sul on siis mõni kindel plaan?" küsis Rafael uudishimulikult. Lenora tõmbas oma pea tagasi ning müksas oma koonuga poissi. 'Ta kardab mind!' juubeldas lohe rõõmsalt , kuna see oli tema jaoks justkui mäng.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 21:43:11 GMT 3
Haldjaneiu vaatas Rafaeli juhmistunult."Plaan..."pomises ta, justkui Zombie (kui nad üldse räägivad ;D )."Ei, mul ei ole plaani, ma mõtlesin lihtsalt minna ja..." Meridith vandus mõttes, mida ta kunagi ei teinud. Muidugi ta oleks pidanud ju plaani mõtlema.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 21:44:55 GMT 3
Rafael pööritas lõbusalt silmi. ,,Ja ilma plaanita üritad sa minna ja vallutada Galbatorixi väed..." manitses noormees lõbusalt ja lohe kallutas pead korraks paremale. 'Arvan, et isegi sina oleksid selle peale tulnud!' arvas Lenora. Rafael viis talle korraks pilgu ning lohe vaatas talle süütu pilguga vastu.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 11:17:26 GMT 3
"Ei! Mitte Galbatorixi väed! See ei tuleks mulle pähegi! Sa said minust valesti aru!" hüüatas haldjaneidis kähku ning seletas:"Ma tahan võidelda kurjusega, mis tuleb temast." Meridith mõistis ise, et see kõlas tobedalt. Ta ohkas. "Mis on sinu edasised plaanid?" küsis ta mõne aja pärast ja vaatas korraks Lenora poole. Enam ta nii väga lohet ei kartnudki.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 11:19:27 GMT 3
Rafael vangutas pead ning kehitas seejärel õlgu. ,,Ma ei plaani eriti midagi..Lihtsalt lendal Lenoraga, ega siin midagi tehagi ei ole.." arvas noormees mõne hetke eemalolevalt . 'Võiksime kusagile lennata?' pakkus lohe, kes huvitus reisimisest. ,,Võiksime, ma ei tea kuhu ainult.." vastas Rafael lohele.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 11:27:16 GMT 3
Meridith mõtles, et tore oleks lohega lennata. "Ma lähen vist Uru'baen'i," ütles ta, ent kõhkles, kas ta sinna ka kohale jõuab. "Tore oleks mõõk Galbatorixile südamesse lükata...Kui tal üldse on südant," lausus ta unistades, kuid muutus siis tõsiseks."Mis te arvate, kas oleks parem praegu laagrisse jääda?" küsis Mer nii Rafaelilt, kui lohelt.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 11:30:29 GMT 3
Rafael kergitas tahtmatult kulmi. ,,Esialgu võiksid sa tõesti laagrisse jääda..." arvas noormees ja lohe noogutas. ,,Ja kui su unistus on teha lõpp kogu sellele kurjusele, mis siin valitseb, siis peaksid sa ennast esialgu koguma .." soovitas ratsanik . 'Tema ja hakkab kurjust peatama?' iroonitses lohe. 'Kui Galbatorix ta kinni püüab viskab ta tüdruku kohe kongi ja kõik!' lausus Lenora Rafaelile.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 11:36:59 GMT 3
Meridith noogutas ja ohkas siis jälle. "Ma paistan vist väikse tüdrukuna, kes unistab, et on suur ja võimas," ütles ta veidi nukralt."Oleks mul vaid lohe!" ohkas ta siis ja istus sinna samasse maha. Ta tundis, kuidas väsimus ta üle võimust võttis. Üle kõige unistas ta praegu pehmete linade ja tekkide vahel magada. See oli aga võimatu, sest Mer oli kodust väga kaugel.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 11:42:53 GMT 3
'Ta on enesehaletseja, Rafael?' küsis Lenora oma kriitilise küsimuse. Rafael vaid kehitas õlgu ning võttis ühel tüvel istet. ,,Mida sa siin üldse teed, see jäi mul arusaamatuks?" küsis noormees pisut kulmi kortsutades. Lohe lihtsalt heitis pikali ja jälgis oma mustade läikivate silmadega vestlevaid inimesi.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 11:48:28 GMT 3
"Rändan! Sa ei saanud veel aru või?" küsis ta natukene pahaselt, kuid muutis siis taas nukraks."Ma vist ei meeldi su lohele?" küsis ta veidikese aja pärast, ent vastust ootmata jäädes tõusis ta uuesti püsti."Ma lähen otsin endale laagriplatsi. Kui tahate, võite kaasa tulla," teatas ta lihtsalt ja püüdis lohest mööda minna, ent too oli terve raja enda alla võtnud.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 11:50:01 GMT 3
Lenora tõusis püsti ning viis pilgu Rafaelile. 'Ma pole oma arvamust tema kohta avaldanud!' seletas lohe süütult. Sama ütles Rafael Meridithile, ainult teises vormis. ,,Nooh , eks me pakume sulle seltsi!" lausus ta püsti tõustes ning astus siis tüdruku järel .
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 11:58:49 GMT 3
Meridith oli seltsile tänulik. Veidi maad edasi kõndinud vabanesid küsimused ta huulilt:"Kas sul on perekond? Kas nad teavad lohest?" Ent sulges siis suu. Ta ei tahtnud ebaviisakas olla, sest talle oli õpetatud kombekas olema. "Shur'tugal," ütles ta, püüdes iidset keelt meelde tuletada."See tähendab Loheratsaniku."
|
|