Rafael Joed
Loheratsanik.
P?randi triloogia, hea haldjas; 15. aastane.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 12:12:04 GMT 3
Rafael noogutas, kuid siis õhkas ta. Ta oli tüdruku seljataga ja seega vist ei saanud ta vastust näha. ,,On küll ja teavad," vastas noormees.'Tal on hea iidse keele oskus..' nentis Lenora, kes neil järel kõndis.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 12:26:19 GMT 3
Meridith jäi seisma, pääras end ümber ja lausus lohele otsa vaadates:"Skulblaka, eka celöbra ono un malabra ono un onr Shur'tugal né haina. Atra nosu waíse fricai." Ning ütles siis:"Ma nägin ees lagendikku, kus me saaksime laagrisse jääda. Mis arvate?"
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 12:31:38 GMT 3
Lenora jõllitas Meridithi ning tegi midagi peavangutuse sarnast. ,,Ta mõtles seda 'Jah'ina," vastas Rafael lohe eest. 'Ma arvan, et ta sai seda ise ka aru,' mõtles Lenora lõbusalt. ,,Kui kaugel umbes?" küsis Rafael pilgu haldjatüdrukule keerates ning siis eemale vaadates.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 12:39:41 GMT 3
"Kohe siin ees, paarkümmend meetrit eespool," teatas Mer ja hakkas jooksma. Lagendik oli küll väike, aga sobis hästi väikseks laagripaigaks. "Mis arvate, teie kaks?" hüüdis ta Lenorale ja Rafaelile, kes tagapool tulid."Väike ja kena," ütles ta enda arvamuse.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 12:41:20 GMT 3
Rafael õhkas vaikselt. Jooksma ta ei hakanud, vaid jalutas lohega tüdrukule järele. Kuulnud mida tüdruk küsis, noogutas noormees. ,,Sobib," vastas ta ja viis pilgu lohele, kes pilgu oli tõstnud ja taevasse vaatama jäänud. 'On kõik korras?' küsis ta Lenoralt. 'On .. Ma pean varsti sööma..' teavitas lohe oma plaanist.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 14:15:27 GMT 3
Meridith võttis vibu ja nooletuppe seljast ning pani need maha. Ka mõõga võttis ta vöölt. Pannud need ühe puu najale, laotas ta ühe teki maha. "Kas teeme süüa ka?" küsis ta siis Rafa'lt ettevõtlikult."Või poeme kohe põhku?" See kõlas natuke naljakalt ning Mer hakkas naerma. "Loodan, et sa valesti aru ei saanud."
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 14:18:21 GMT 3
,,Sa võid magama ju jääda, ma olen niisama." vastas ta Meridithi korraks vaadates ja viis pilgu Lenorale. 'Ma lähen jahile nüüd!' kuulutas lohe lõbusalt ja võttis hoogu ning lendas kiirelt mägede poole. 'Edu,' mõtles Rafael ja istus siis murule maha.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 14:35:49 GMT 3
Meridith tundis, kuidas uni nagu väega peale tikkus. Neiu rullis end teki sisse. "Kui sulle uni peale tuleb, siis ärata mind, ma vahetan su välja," ütles ta veel enne kui päris magama jäi."Head ööd!" Paari sekundi pärast kostis Mer'i suust rahulikku hingamist.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 14:59:03 GMT 3
Rafael viis pilgu Meridithile ja noogutas seejärel. 'Kaua sul veel umbes läheb?' küsis ta lohelt. 'Natuke! Ma murran kohe ühe kitse maha!' sõnas Lenora pisut lõbustatult. Rafael sai aru, et lohe mängib oma saagiga, teda niimoodi hirmutades. Enam ei hakanud Rafael midagi pärima, vaid vii pilgu suunas kuhu oli Lenora lennanud.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 19:12:28 GMT 3
*Meridithi rändas oma unenägudes...Kord kõndis ta mööda metsa, järgmisel hetkel oli ta troonisaalis, siis keset rahvasumma. Tema kõrval oli Rafael. Neiu nägi enda ees terendamas sileda koorega violetset muna. Ta teadis, et see on lohemuna. Ta proovis selleni jõuda, aga jalad olid justkui maa küljes kinni.* Meridith ärkas võpatades. Ta vaatas unesegaselt ringi.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 19:27:45 GMT 3
Rafael viis pilgu Meridithile kui too ärkas võõpatades. ,,On midagi lahti?" küsis ta vaadates, kuidas lohe taas silmapiirile ilmub ning peagi maandub. Naeratanud Lenorale, heitis viimane vaikselt urisedes pikali. 'Said hea kõhutäie?' küsis Rafael lohe poole pöördudes. 'Jaa .. ' lausus Lenora kerge urina saatel ning sulges siis silmad.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 23, 2008 19:52:27 GMT 3
"Ei, lihtsalt.. Ma nägin lihtsalt üht unenägu," ütles Meridith vaikse häälega ning viskas uuesti pikali. Ta püüdis magama jääda, ent und enam ei tulnud. Vaikselt ohates tõusis ta uuesti istuli. "Ma võin su nüüd välja vahetada," lausus ta Rafaelile."Uni läks ära."
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 23, 2008 20:00:08 GMT 3
Rafael viis pilgu lohele ja kehitas seejärel õlgu ning heitis pikali, kuid magama ei jäänud. ,,Ega ma ka magama ei jää ..." pomises Rafael vaikselt ja kortsutas kulmi kui pilgu tuimalt taevasse viis.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 24, 2008 15:17:49 GMT 3
Meridith väristas õlgu, kui tuuleiil talle krae vahele puhus. Taevas paistsid kirkad tähed ning oma külma valgust kallas ka kollakas kuu. Öö pidi veel jahedamaks minema. Mer pööras pilgu lohele, kelle selg kerkis rahuliku hingamise taktis. Jälle liikusid ta mõtted lohede juurde. Neiu ohkas vaikselt.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 24, 2008 15:24:51 GMT 3
,,Kui sul on külm, siis sa võid lohe tiiva juurde minna, seal on soe," pakkus ta Meridithile, kes tunduvalt külma all kannatas. Rafael aga lamas ikka veel niisama. Und tal ei olnud ja ta otsustas lihtsalt valvata öö läbi.
|
|