|
Post by Surm on Sept 2, 2008 16:56:10 GMT 3
Surm istus Godric Hollow'si ühe vana maja elutoas. Ta huvitus väga inimestest ning muudest asjadest millega need tegelesid. Samuti huvitasid teda ka võlurid, kuid mitte nii väga. Seal sai ta uurida nende võlurite kommetest, tegemistest ja muudest asjadest. Ta läks ühte mahajäetud majja, sest seal sai ta vaadata kuidas inimesed enda tube sisustavad, et tal endal kodus millestki puudu ei jääks. Seal elas kunagi kuulus võluripere kuid praegu olid nad kõik surnud. Samuti oli see ka hea paik kohtumiseks, sest võlureid ei huvitanud, mida keegi tegi. Praegu ta ootaski kedagi. Ta teadis, et varsti tuleb keegi majja.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
S?rmuste isand, hea inimene; eriv?imega.
|
Post by Elven C. Secret on Sept 2, 2008 17:55:35 GMT 3
Neetud." Lausus Elven vihaselt ja virutas jalaga vastu seina äärt. See oli tulnud sissepääsu juures olevast toast. Elven oli siia tulnud, et puhata natuke. Ta vaatas vihaselt enda ette ja hakkas kõndima Surma poole. Tal polnud õrna aimugi, et Surm on teises toas. "Neetud küll." Pomises ta. Ta oli põgenenud äsja Londonist, Narnia sõrmuste abil. "Muidugi. Nüüd keerusin ma oma elu veel rohkem pe**e. Otseses mõttes." Lausus ta vihaselt ja kõndis ruumi, kus oli surm ja istus eemale maha. Surma ta muidugi ei näinud, kuna too on nähtamatu. Vähemalt hetkel..
|
|
|
Post by Surm on Sept 5, 2008 16:30:43 GMT 3
Surm tegi end nähtavaks. Ta tahtis rääkida inimesega kes oli just sisenenud. TEREKEST. ütles ta. Ta silmitses võlurit enda helesiniste silmakoobastega. Oli ilmselge, et võlur oli närvis, kuid praegusel hetkel oli surmal vaja temaga rääkida.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Sept 19, 2008 22:21:57 GMT 3
"What a holy pregnant dog?" Küsis Elven kohe, võpatas ja ajas end poolenisti püsti. Tegemist polnud tegelikult võluriga, vaid hoopis kellegi teisega "Kes sa siuke oled?" Küsis ta muigega, kuna igapäev ei näe vikatiga meest, kes järsku tuleb nähtamatust nähtavaks...
|
|
|
Post by Surm on Sept 27, 2008 21:20:42 GMT 3
MA OLEN SURM. ütles Surm rahulikult, AGA ÄRA MURETSE, MA EI TULNUD SULLE JÄRELE. Majas oli ta hoopis teise asja pärast. MA TAHTSIN RÄÄKIDA SINUGA MESIMUMMUDEST. NAD ON ÜLEKÄTE LÄINUD. KIHUTAVAD SIIN SEAL MAAILMAS RINGI JA MUUDKUI SUMISEVAD, KUNA MESILASTE SURM ON PRAEGU PUHKUSEL, TAHTSIN MA PALUDA, ET SA NEID TALTSUTAKSID. KAS SA SAAKSID SELLEGA HAKKAMA? küsis Surm rahulikult.Ta oli Elveni valinud selle pärast, et tema vanavanavanaisavanaisa oli mesinik ja suutis ka mesilastega rääkida.Loomulikult arvas ta, et see võime kandub isalt pojale edasi. Surm ei teadnud inimestest ikka eriti midagi.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Dec 6, 2008 3:15:42 GMT 3
Elven jõllitas surma. "Kas sellepärast, et mu vanavanavanaisavanaisa oli mesinik?" küsis Elven ja vaatas surmale otsa. "Kahjuks ma ei oska mesilastega rääkida. Ma suudan midagi muud kuid ma... Ooota. Kust sa ültse tead mu perekonna kohta?" küsis Elven
|
|