|
Post by Mariel Selvin on Sept 24, 2008 15:27:07 GMT 3
OT: Okei siis
Mariel ootas kannatamtult, et Nõid tähelepanu temale koondaks.
|
|
|
Post by Valge Nõid on Jan 25, 2009 21:52:03 GMT 3
OT: Kuna enam sõrmuseid ei ole, siis ma võlun ta enda lossi. Valge Nõid vaatas üllatusega teda varrukast sikutavat neidu. "Mida sa enda arvates teed?" küsis ta. "Jäta otsekohe mu varrukas rahule!" hüüatas ta ja kivistas ka Marieli. Seejärel jäi ta Lolitat vaatama. "Ma võlun su nüüd enda lossi, oota seal. Ära mõtlegi midagi käppida, mul on kõikjal valvurid." Muiates viibutas ta võlusaua ja osutas sellega Lolita poole. Oli näha vaid tüdruku ehmunud nägu, enne kui ta kadus.
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
S?rmuste isand, halb haldjas.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Jan 25, 2009 22:02:48 GMT 3
Mia vingatas. Olukord oli rohkem kui lihtsalt totter. Keegi tüdruk, kes tundus olevat "heade" poolel, läks just nõia lossi. Millegipärast arvas neiu, et Lolita vangistatakse niipea, kui ta sinna kohale jõuab. Ja üks teine neidis oli kivistatud.
Parem oli enne kaduda, kui nõid teada saab, et ta seal on. Erinevate majade tagant hiilides jõudis tütarlaps lõpuks päris kaugele. Nõid vaatas hetkel just vastassuunda. Plika saatis temani veel ühe noole ja see tabas sihtmärki. Juubeldades läks ta eemale, ohutusse kaugusesse.
|
|
|
Post by Valge Nõid on Jan 25, 2009 22:10:39 GMT 3
Nõid tundis teravat valu enda küljel ja vaatas seda kohta. Sealt turritas välja nooleots ning välja immitses tumepunane vedelik - veri. Ta ohkas. Järjekordne kleit rikutud!
Valge Nõid proovis leida, kust see nool lendas, kuid ei leidnud midagi. Ikka veel juhmilt pead keerates ei näinud ta, kuidas üks mustas riides kogu tema taga majade vahelt läbi jooksis. Naine parandas haava ja võlus järjekordse tänavanurga jääga kaetuks.
|
|
|
Post by Mariel Selvin on Jan 26, 2009 13:34:12 GMT 3
Kui valge nõid oli Marieli vaateväljast kadunud, mõtles tüdruk pingsalt ühele asjale ja sai aegamisi tagasi inimeseks. Tal oli tasakaaliga probleeme, aga ta tuterdas lähima pingini.
|
|