|
Post by Valge Nõid on Aug 31, 2008 12:40:30 GMT 3
Kostis kõlav naer. Valges raskes kleidis noor naine kõndis ringi ja jäätas maju. Tema saua otsast lendas pidevalt välja jäätükke, mida ta igale poole viskas. Ükski olend ei saa temast jagu, tal on võitmatu relv! Inimesed ümberringi kiljusid, põigeldes ära jäätükkide eest ja püüdes samal ajal seisma jääda libiseval jääst maapinnal. Valge Nõid irvitas. "Lihtsurelikud!" sõnas ta põlglikusega.
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
S?rmuste isand, halb haldjas.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Aug 31, 2008 14:28:57 GMT 3
Mia, kes kuulis kahtlaseid kiljeid, jooksis kohe kohvikust, kus ta söömas oli, välja, visates lauale toiduraha. Ta silme ette avanes õudne vaatepilt: igalpool olid inimesed, kes meeleheitlikult proovisin põgeneda. Õnneks oli neiul kaasas vibu. Ta võttis enda seljalt vibu ja noole, ning sihtis hoolikalt. Kahjuks ei tabanud see mitte "Valget Daami" vaid hoopis ühte maja. Vandudes peitis plika end ühe majanurga taha, kuna nõid oli teda märganud. Neidis märkas üht väikest nutvat last enda läheduses. Kiirelt lipsas neiu enda peidupaigast välja ja sama kiirelt ol ta ka koos lapsega tagasi. Mia rahustas last ja paitas teda. Lisaks rääkis plika talle ka seda, et ta võib-olla läheb sealt maja tagant varsti ära, aga et pisike poiss seal ikka edasi peidus oleks.
|
|
|
Post by Valge Nõid on Sept 13, 2008 22:09:02 GMT 3
Nähes noolt, mis temast napilt mööda läks, jäi Valge Nõid uuriva pilguga vaatama kohta, kust see tulnud oli. Samas ei märganud ta enam midagi. Siin on mõni võluvõimega olend... susises naine mõttes. Vihaselt kõndis ta ründaja oletava peidukoha poole.
|
|
Lolita Lane
Üheteistaastane.
Bartimaeuse triloogia, hea inimene.
Dead Is The New Alive.
|
Post by Lolita Lane on Sept 14, 2008 18:20:56 GMT 3
Lolital oli väga paha tuju. Ja seda ei teinud paremaks näha mingit valget tädi kõike külmaks muutmas. Mul on isegi külm aitäh! mõtles ta pahaselt.
Järsku ilmus ta näole riukalik naeratus. Aga teeks õige sooja? Lolita hakkas pomisema ja hetke pärast oli ta kõrval väike leegitsev paharet. Ta andis deemonile käsu minna nõia juurde ringiga, nii et ta Lolita asukohta ei reedaks.
Tüdruk piilus kauge maja tagant kuidas paharett liikvel ja hajevil mõtteis nõia kasuka ja osa juukseid põlema pani. Tüdruk irvitas kahjurõõmsalt. Paras!
|
|
Mia Marshall
Kolmeteistaastane.
S?rmuste isand, halb haldjas.
A Light in the Dark.
|
Post by Mia Marshall on Sept 17, 2008 17:04:17 GMT 3
Mia oli juhtumisi Lolitaga ühe ja sama maja taga. Irvitades nägi ta tuledeemonit Valge Nõia poole liikumas. Kui naise juuksed põlema lahvatasid, oli näha tema vihast väändunud nägu. Samas oli seal ka pisut ehmatust näha.
|
|
|
Post by Valge Nõid on Sept 17, 2008 17:11:45 GMT 3
Kus küll on teised võimsad? No neist on praegu ikka suur abi! "Ma peaksin täitsa ise maailma juhtima! Mitte lootma mingite hädiste junnide peale, kes peavad end sama tähtsaks kui mina!" Võlusaua kerge liigutusega kaotas nõid ära pahareti ja ka tule enda juustest. "Juhata mind vaenlasteni!" sõnas ta külma hälega ja hakkas Mia ning Lolita peidukoha poole kõndima.
|
|
Lolita Lane
Üheteistaastane.
Dead Is The New Alive.
|
Post by Lolita Lane on Sept 17, 2008 17:21:50 GMT 3
Lolita kuulis Nõia sõnu ja ehmatas. See oli ju süütu vingerpuss. Või kas ikka oli? Valge Nõid oli üks pahadest, seega Lovelacega mestis. Nii tore oleks talle korralikult tuul alla teha. Lolita hiilis paar maja kaugemale, nüüd oli nägi ta Nõida liikumas sinna, kus ta enne olnud oli.
Kogu oma viha kokku võttes kutsus ta veel ühe pahareti. "Mine!" ütles ta kogu oma autoriteediga. "Mine ja juhata ta vastassuunda!"
Paharett läks Nõia pea ümber kepsu lööma. Nõid keeras pead ja oleks paharetile peaaegu sauaga pihta saanud. Kuid ei vedanud. Paharett läks tagumikku ja keelt näidates kaugemale ning nõid järgnes talle.
Samal ajal joonistas Lolita maast leitud kriiditükiga pentagrammi. Ta katsus kustuda 10 nda astme dþinni. Ta lausus kutsumissõnad ja kõik ning luges sekundeid. Tüdrukule tundus, et ta oli juba ebaõnnestunud ja hakkas pentagrammist välja astuma, kui hele suitsuvine vastaspentagrammi tõusis.
Lolita pidi rõõmust kepsu lööma, see oli kõige võimsam oelnd keda ta kuangi kutsunud oli. "Mine selle nõia juurde! Nii et ta sind ei näeks ja katsu ta hävitada. Arvatavasti see ei õnnestu, kuid aja ta närvi, las ta kaotab oma valvsuse!"
Ja Dþinn asus teele!
|
|
|
Post by Valge Nõid on Sept 17, 2008 17:27:39 GMT 3
Valge Nõid oigas. Tema kuues meel räägib, et siin on kaks hädist ja tüütut inimest või haldjat. Ta liigutas võusaua nii, et kõik olendid pidid tarduma. Rõõmust peaaegu kiljudes läks ta lähima maa taha ja nägi seal üht tütarlast. "Tere kullake!" sõnas ta magusa häälega. "Kas kardad?" Vastust ootamata kivistas ta neiu.
|
|
Lolita Lane
Üheteistaastane.
Dead Is The New Alive.
|
Post by Lolita Lane on Sept 17, 2008 17:39:13 GMT 3
Lolita omas oma meeli, kuid ta keha tardus. Ta polnud jõudnud! Ta polnud jõudnud teist dþinni kutsuda. Ta ei suutnud liigutada ühkti osa oma kehast. Nõid oli tegelikult üsna kena ja samas hirmuäratav.
Naine kõndis ringis ümber tema. Lolita kartis et nüüd on lõpp. Ta ei olnud saanud oma õe eest kätte maksta! Ta polnud jõudnud aidata nii paljusid, keda ta oleks saanud aidata. Ta pidi surema teades, et ta pole midagi teinud!
Ja järsku sai ta end jälle liigutada! Dþinn! Ta polnud ju enne nõiani jõudnudki! Paharett oli surnud selels oli tüdruk kindel. Kuid dþinn oli elus ja ta ründas Nõida. Nõia keskendumine, mis hoidis tardumist kadus. Lolita keeras ümber ja ei jäänud ootama, mis saab ta põgenes kiiresti.
Dþinn kiskus Nõida juustest ja pani Põrgutulega ta seeliku põlema. Ta saatis mitu punast piitsalööki Valge Nõia pihta ning too väänles valust. Kuumus polnud talle just meeldiv. Dþinn ründas teda kõigega, mis võimalik. Valu, hais, pimedus, valgus, tuli ja jää...
Ja siis....
|
|
|
Post by Valge Nõid on Sept 17, 2008 17:47:33 GMT 3
"Kuradile need deemonid," lausus Nõid ja ümbritses end tulevastase kilbiga. "Nii kullake," ütles ta irvitusega Lolitat vaadates. "Sa paistad soovivat minu abiline olla. Proovid end tõestada mis? Nii, homme saame kokku minu lossis. Kui tulemata jätad siis ise tead."
|
|
Lolita Lane
Üheteistaastane.
Dead Is The New Alive.
|
Post by Lolita Lane on Sept 17, 2008 17:54:03 GMT 3
Lolita ehmatas. Miks arvab Nõid, et tüdruk teda aidata tahab? Või narris Nõid teda? Kuid... ehk saaks seda kuidagi ära kasutada. Näiteks hakata ta abiliseks ja panna ta Lovelace taga ajama. Keerata pahad üksteise vastu üles. "Ma tulen!" ütles tüdruk julgelt.
|
|
|
Post by Mariel Selvin on Sept 21, 2008 21:06:21 GMT 3
OT: Teie kaks, Lolita ja Valge Nõid. Lolita, sa ei saa minna Nõia lossi, kuna sa oled hoopis teisest maailmast ja pealegi, sa oled hea.
Mariel kõndis tujutult ringi ning vaatas jäätunud maju. Ta möödus ka mõnest kivistunud inimesest ning sai aru, et Valge Nõid on läheduses. Muiates hakkas ta taju järgi minema, ning jõudis Valge Nõia kõrvale.
|
|
Lolita Lane
Üheteistaastane.
Dead Is The New Alive.
|
Post by Lolita Lane on Sept 21, 2008 22:12:59 GMT 3
OT: Mariel. Esiteks, kes on keelanud headel saladuskatte all pahade käsilane oelmast ja siis näiteks talle jqama keeramast? See et ma teda nö aitaks ei tähenda et minu oaha saab. Pealegi peaks mu viimane post üsna selge olema. Ja teiseks on see, et kas sa Narnia sõrmustest oled kuulnud?
Lolita keeras otsa ümber ja pistis jooksu. Pigem kaduda, enne kui nõid oma meelt muudab.
|
|
|
Post by Mariel Selvin on Sept 23, 2008 19:50:34 GMT 3
OT: Sul ei ole Narnia sõrmuseid Seda pole sinu nime all kirjas
Mariel saatis silmadega jooksu pistvat tüdrukut ning sikutas Valget Nõida varrukast.
|
|
Lolita Lane
Üheteistaastane.
Dead Is The New Alive.
|
Post by Lolita Lane on Sept 23, 2008 20:51:55 GMT 3
OT: Ma tean et ei ole kirjas ja mul on hetkel üks, kuid ma tean ka teise jaoks vastust. Seda ei ole mu nime all kirjas, sest neid lisasb Cecilia, kuid ehk oled märganud, et ta ei käi viimasel ajal thti sees ja mina jäen lootma selelel, et kui ta aega saab ning saab siis ki saa, et siis saan ma ka oma sõrmuse.. või sõrmused. Veel vastuväiteid ?
Kui Lolita oli jõudnud ohutusse kaugusesse vaatas ta tagai. ta nägi kedagi tüdrukut, keda ta varem näinud polnud, Nõida varukast sikutamas. Nagu laps küsiks emmelt kommi muigas Lolita.
|
|