Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
S?rmuste isand, hea inimene; eriv?imega.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 29, 2008 17:43:22 GMT 3
Elven ohkas vaikselt. Ta oli ikka enda kujuga. Enda normaalse kujuga. "Neetud. Mis ma nüüd peaksin tegema?" Tema käsi värises rohkem kui tavaliselt. Siiski oli käel näha kahte haava. Üks oli siis, kui ta oli surunud tüdruku pea alla ja saanud noaga haava, teise oli saanud põgenemise ajal. Verd voolas mööda Elveni kätt alla ja kukkus maha, jättes sinna väikesed tilgad. Inimesed ei pööranud sellele tähelepanu, või vaatasid ainult hetkeks. Elveni käsi värises, valust ja ültse veel tema võime pärast. Elven ohkas ja vaatas enda ette. Ta pilk läks ühele kõrtsile, mille nimi oli 'kaks naela'. Ta sisenes ja kõndis leti juurde "Sidet palun." Lausus ta, kuna tegemist oli apdeeki sarnase asjaga. Mees tõi korraga mitu rulli. Elven viskas väikse osa rahast, mis ta oli täna teening ja küsis "Palju selle eest saab?" Talle ulatati kaks rulli "Oh, rullid on vähemalt odavad." Lausus Elven rõõmsamalt, kuid ainult hetkeks, verd tilkus ikka maha. Ta hakkas sidet ümber haava tugevalt rullima.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
Harry Potter, hea inimene; 13-aastane.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 29, 2008 17:50:05 GMT 3
Sandra vaatas ikkaveel rahva seas ringi ning märkaski siis Charlie't kelle käel oli haav ja kes sisenes kahte naela. Kergelt muiates trügis ta läbi rahvamassi. See ei segand eriti kedagi, tänu Sandra lühikesele kasvule. "tere jälle" ütles Sandra veidi külmemalt kui oli kavatsend, olles Charlie kõrval. "Tore jälle kohtuda. Pole ammu näind. Ma kutsun su nüüd kohvikusse" ütles Sandra, hääl sarkasmi täis, kuid ta ei saand ka kohe küsimusi esitada, kuna see müüja oli tast umbes meetri kaugusel. "Tule, ma lõpetan su käega pärast ise" lisas ta juurde, mõeldes muidugi, et ta kasutab võlukunsti. ta võttis Charlie teisest käest ning vedas ta välja, mingisse kõrval tänavasse jälle. "Noh. Ja nüüd räägid ja ei jaluta minema!" ütles ta otsustavalt. ta võttis võlukepi ja peatas Charlie käel verejooksu. Järgmise võlukepi viipega sidus side end ise ilusti ja korralikult ümber Charlie käe. Sandra pani võlukepi uuesti tasku ning jäi ootama.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 29, 2008 17:53:56 GMT 3
Elven vaatas tüdrukut ja lausus "Ma pean kah..." Aga lõpetada ta ei jõudnud, kuna too tõmbas juba Elvenit endaga kaasa. Kõrval tänaval lausus ta ravitsemise peale ainult "Aitäh" ja vaikis siis hetke "Mul pole millestki rääkida." Lausus ta ja vaatas Sandrale otsa "Ennem peaksid sina rääkima, kes sa oled, aga niikuinii sa seda ei tee." Lausus Elven, olles kindel selles lauses, mis ta ütles.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 29, 2008 17:58:20 GMT 3
Sandra ei suutnud seekord silmi pööritamast hoiduda. "kas tõesti?" küsis ta jälle selle, talle nii võõra, sarkastilise häälega. "Noh, esiteks. Misvärki sa siis tegid kui sa sealt katuste vahelt alla libisesid ja mind kaasa vedasid?" küsis Sandra kohe, mõeldes muidugi muundumist ja vastamata temale esitatud küsimustele, nagu Elven oligi arvand. "Ja kes Sina oled? ja miks nad Sind taga ajasid? ja kes Nemad olid? ja kust sa neid teadsid kui nad Sind taga ei ajand? kuidas sa oskad niihästi varjumist ja jooksmist kui sa oled rahumeelne erapoolik kohalik?" vuristas Sandra kähku ette. Ta oli ikkaveel kindel, et need tüübid ei ajand teda taga. Või siis ajasid ja Charlie muutis viimasel hetkel plaani ja põgenes koos Sandraga. Järsku aga Sandrale koitis midagi. Nuga oli ju sihitud tema mitte Charlie poole. Niiet nad ikkagi tahtsidki teda kätte saada? Sandra raputas kergelt pead ning jäi vastuseid ootama.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 29, 2008 18:05:18 GMT 3
Elven lausus siis lõpuks "Mu nimi on Elven, mitte Charlie. Ma olen headel poolel, ma ei tea kes nad on, pole kunagi neid näinud, kuid ma suudan teha erinevust headel ja halbadel. Usu mind, ükski paha ei jõllitaks pervertlikult ühte väikest last." Lausus Elven irvitusega, kuna tüdruk oli tõesti kõigest 13, poisist 4 aastat noorem. "Jättes selle vahele, siis põgenemise ja varjamusega on mul omad kogemused" Lausus Elven ja toksis natuke närviliselt jalaga vastu seina. Jättes erivõime mainimata "Sinu kord. Kes kurat sina oled? Mis sul öelda on?"
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 29, 2008 18:09:17 GMT 3
Sandra hoidis ikkaveel oma näoilme ükskõikse. kuid kui jutt tema kui Lapse peale läks muutus ta näoilme pahaseks. "Ma Ei Ole Laps!" protesteeris ta kohe. "Välimus on petlik" lisas ta kähku, mitmele inimesele ta juba nii oli öelnud? "Omad kogemused? räägi! ja seda muutmisevärki sa küll vahele ei jäta. Kuidas sa seda tegid?" küsis Sandra kohe edasi nagu alati, endast mitte rääkides. Ta oli niigi juba öelnud, et ta on hea, et ta nimi on Sandra ja, et ta on Miki-Hiire poolt (xd).
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 29, 2008 18:11:08 GMT 3
Elven oli vait. Ta otsustas mitte midagi ennem öelda, kui Sandra endast ei räägi. Selle asemel toksis ta jalaga vast useina, ise toetus samal ajal vastu seina, käsi värisedes.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 29, 2008 18:13:16 GMT 3
"Räägi nüüd! ma räägin ka pärast" lubas Sandra, korraks pilku 'Charlie' käele viies. "Okei, ma olen Sandra ja mul pole midagi öelda" vastas ta kähku oodates nüüd juba kannatamatult, et Elven juba räägiks. Sandral polndki endaarust midagi rääkida.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 29, 2008 18:14:52 GMT 3
Elven irvitas ja lausus "Siis mul pole ka midagi rääkida." Lausus Elven muigega. Hui ta räägib enda võime saladusest kellegile. Ammugi sellisele kahtlasele tüübile. Pärast on veel vaenlane ja jagab tema kohta informatsiooni välja. Siis tema kujutlusvõimes hakati piinama ja visati trellidega vanglasse.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 29, 2008 20:59:24 GMT 3
"Aga sul ON ju!" vaidles Sandra vastu. Noo tõesti. "Sa pead mulle rääkima. Sest mul on õigus teada kunaa.. Sinupärast mind rünnati! sa peaks süümepiinu tundma!" ütles Sandra, kasutades nüüd siis süüdistamist. Talle küll eriti ei meeldind nii teha, kuid, kui juba Elven teda süüdistas, siis ei saand see nii hull olla. "Niiet, räägi räägi!Missugused omad kogemused sul selle jooksmise ja peitumisega on? ja kuidas sa muunduda oskad? sa ei ole isegi võlur.." lisas Sandra juurde, et Elven ei ütleks jälle, et tal midagi rääkida pole.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 29, 2008 23:50:47 GMT 3
Elven mängis lolli, lootes, et tüdruk on loll "Mina? Mind rünnati? Minupäerast sind rünnati? Vabandust väga." Lausus Elven, pööritades silmi, ohates ja vaatas maha. "Mitte midagi tähtsat, mitte midagi olulist. Ja mis sa muundumisega räägid? Ma ei oska muunduda." Lausus Elven. Ta rääkis tõtt, kuna Elven ei muundund, vaid transformeerus. "Kas suga on ikka kõik korras? Nüüd näed juba illusioone." Lausus ta juurde.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 30, 2008 1:06:42 GMT 3
Sandra silmitses Elvenit ja kortsutas kulmu. Okei, välja arvatud juhtudel kui Elvenit ajavad taga kaks inimest kes on Ohtlikud, on Elven ikka täielik idioot.. otsustas ta, hoidudes jälle silmi pööritamast. Seekord oli ta aga tõsiselt pahane, kuna ta üritas siin midaig Teada saada. "Lähme jälle Miki-hiire jutu juurde tagasi? kuidas on Donald elab?" küsis Sandra sarkastiliselt, kuid ei lasnud Elvenil vastata vaid jätkas kohe "Või et mina näen illusioone? tänan väga. Mulle tundub, et sinuga ei ole kõik korras, võib olla kui me järgmine kord kohtume, oskad sa mulle midagi paremat kui koomikseid ette jutustada." seda öelnud, pööras ta teatraalselt ringi ning jalutas tagasi rahvarohkele tänavale.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 30, 2008 2:05:28 GMT 3
"Tänan. Aga tegemist on asjaga, mis tavalise inimese, vabandust... võluri kõrvadele ei kõlba. Sa ka ei taha endast midagi rääkida. Muidu sa ei päriks nii järsku ja ei käiks nii pinda, et ühte asja teada saada." Lausus Elven vihasemalt ja muigas võidurõõmsalt "Mis sa teeksid, kui täiesti võõras inimene hakkab sult küsimusi selle kohta, mis on su terve elu saladus?" Küsis elven muigega. "Neetud." Pomises ta. Ta oli äsja reetnud selle, et tollel oli siiski see saladus olemas. Ta hakkas mööda seda samat väiketänavat kõndima eemale.
|
|
Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 31, 2008 15:24:25 GMT 3
Sandra muigas, pöördus poole sammu pealt ringi ning jooksis kähku Elvenile järgi. Ta naeratas võidukalt ning jäi Elveni ette seisma. "Saladus..?" küsis ta ikkaveel võidukalt naeratades. "ja see kõlbab küll minu kõrvadele. Ära alahinda mind" lisas ta juurde, hoides oma hääle korralikuna. Pole vaja jälle tülli minna.
|
|
Elven C. Secret
Seitsmeteistaastane.
|
Post by Elven C. Secret on Aug 31, 2008 15:54:00 GMT 3
"Sinu kõrvadele? Vabandust. Ma tean sind alles..." Elven vaatas kella "Viimased pool tundi ja nüüd tahad juba mu saladusi teada." Lausus Elven ja vaatas silmi pööritades enda ette, see tähendab Sandrat, kuna too nüüd juba seisis Elveni ees...
|
|