|
Post by Jutustaja on Aug 25, 2008 17:47:05 GMT 3
Vaim noogutas rahulolevalt ja ohkas seejärel. "Ning sinu soov?" küsis ta, hõljudes natuke eemale ning vaadates ümberringi ringi, otsides arvatavasti mingeid mälestusi. Kuid neid ilmselgelt leidmata pöördus ta taas neiu poole, oodates, et ta oma tööülessande seal lõpetatud saaks.
ot: ükskõik mida. vanus, kellegi surnuist tagasi toomine, mingi võimu positsioon vms. ära lihtsalt liiga üldiseks mine ja mõtle, kas see oleks loogiline soov vms.
|
|
|
Post by Adriana C. Allwright on Aug 26, 2008 14:11:35 GMT 3
Adriana näole tekkis pisike naeratus , kui ta kuulis et vastus oli õige . Nüüd vajus tüdruk mõttesse . Mida soovida ? Mis oleks parim ? need küsimused jooksid läbi Carol-i pea . Üks soov ja see võis tervet ta elu muuta . Neidise pilk oli suunatud maha .
Lõpuks tõstis ta roheliste silmade pilgu tollele vaimule . Ta oli otsustanud . ''Ma soovin kõikvõimast võlukeppi .'' sõnas ta kerge naeratusega , pilku kujutisel hoides . Ta teadis , et oli õieti soovinud .
OT : See on see üks surma vägistest .
|
|
Fortis Weddler
Kaheteistaastane.
Harry Potter, hea inimene.
|
Post by Fortis Weddler on Aug 26, 2008 14:13:05 GMT 3
OT: ja siis lähed varsti hulluks, sest leedripuust võlukepp allub vaid õigele omanikule ja kui sa seda soovid, siis ei tee see sinust veel õiget omanikku ;D
|
|
|
Post by Adriana C. Allwright on Aug 26, 2008 14:15:11 GMT 3
OT : Haah , eks me vaatame . Sest me võime ju oletada , et mina tapsin selle , kes tappis selle , kes tappis selle , kes tappis selle jne . , kes tappis poti . Siis olen mina õige omanik . (a) , aga mu käes pold seda võlukat kuna see oli dumbi hauas .
|
|
|
Post by Jutustaja on Aug 26, 2008 15:24:19 GMT 3
Vaim noogutas vaikselt, tegi ühe kiire liigutuse ning võlukepp oligi tal käes. "Kui see on tõesti sinu soov," lausus ta ükskõikselt, ulatades leedripuust võlukepi tüdrukule. Kuid kuna see ei saanud tegelikult neiule kuuluda, pidi sellega veel probleeme tulema. Kuid see ei olnud enam Vaimu probleem. "Hüvasti," sõnas ta lihtsalt ja kadus, nagu teda polekski seal olnud.
ot: pole kuidagi võimalik, et sina oled selle omanik: 1) harry tegi nii, et see ei läheks edasi, see võlukepivärk ja ta suri loomulikku surma x) 2) sa oled hea!
|
|
|
Post by Adriana C. Allwright on Aug 26, 2008 15:26:57 GMT 3
OT : Keegi ei tea , et ta loomulikku surma suri . xd Siis ma kobin kuidagi minevikku ja killin ta maha . Siis se peab ikkagi mulle tulema .
Saanud võlukepi kätte , naeratas Adriana kergelt ja pistis selle taskusse , teise võlukepi juurde . Ta ei kavatsenudki esimest võlukeppi minema visata .
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
P?randi triloogia, hea inimene.
|
Post by Nona Gradette on Aug 27, 2008 0:03:52 GMT 3
Nona jälgis kulmu kergitusega Adrianat, kui Vaim võikesiganes oli läinud, muigas ta hetkeks tahtmatult, "Milleks sellist oksa vaja on?" uuris ta tahtmatu naeratuse saatel, kuna tema 'maailmas' küll midagi sellist ei kasutatud.
OT: Lõpetage sellel teemal vaidlemine.. See võlukepp oli MINU ideaalne idee !!
|
|
|
Post by Adriana C. Allwright on Aug 27, 2008 0:18:40 GMT 3
Adriana viis kergelt üllatunud pilgu Nona poole . Võlukepp , see oli ju kõige lihtsam asi maailmas . Oksaga polnud siin mingit pistmist . ''Mm , noo , '' alustas tüdruk juttu , samas oma avant võlukeppi välja võttes ja seda näppude vahel veeretades .
''Mm , see on selline huvitav asi . '' jätkas ta , pilku võlukepil hoides . ''Mis on väga vajalik . '' lisas ta jällegi üksiku lause katkendi . ''Ja sellega saab väga huvitavaid asju teha . '' lisas ta jällegi , ise oma lolli jutu peale muiates . ''Aquatus '' lausus ta samas , osutades võlukepiga natuke kaugemale . Kohe tekkis väike vihmahoog sinna .
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
|
Post by Nona Gradette on Aug 27, 2008 0:31:46 GMT 3
Nona kergitas kiirelt kulme, "Ja ilma selleta siis ei saa?" küsis ta tahtmatult naerdes.. See lugu tundus tema jaoks eriti naljakas.
|
|
|
Post by Adriana C. Allwright on Aug 27, 2008 0:50:15 GMT 3
Adriana raputas ebamääraselt pead , samas võlukeppi tagasi keebi sisetaskusse torgates . ''Ei saa.'' lisas ta veel samas , pilku Nona-l hoides . Tüdruk hakkas vaikselt edasi sammuma , mõtted liikuma leedripuust võlukepi juurde .
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
|
Post by Nona Gradette on Aug 27, 2008 0:52:14 GMT 3
Nona kergitas kiirelt kulme, kui Adriana edasi kõndima hakkas, "Juba kavatsedki tulevikule vastu minna?" küsis ta uurivalt, ise samas endiselt sama koha peal seistes.. Tema veel liikuda ei kavatsenud.
|
|
|
Post by Adriana C. Allwright on Aug 27, 2008 1:04:51 GMT 3
Adriana jäi hetkeks seisma , pilku üle õla Nona poole viies . ''Alati , kuigi hetkel jalutan vaid tänavail . '' lausus ta kerge muigega , rohelisi silmi tüdrukul hoides .
|
|
Nona Gradette
Üheteistaastane.
|
Post by Nona Gradette on Aug 27, 2008 1:14:30 GMT 3
Nona muigas palju ütlevalt, "Nägemiseni sel juhul.. Ma usun, et meie teed võivad peagi taas kokku joosta," sõnas ta silma pilgutades.. Järgmisel hetkel kustus tänavalatern taas ning kui see uuesti põlema lõi, oli Nona juba kadunud.
|
|
|
Post by Adriana C. Allwright on Aug 27, 2008 1:20:58 GMT 3
''Näeme , '' lausus Adriana meeldiva naeratusega , seejärel mööda tänavaid edasi jalutama asudes , tähelepanu siiski ümbrusel ja ümberringi pesitsevatel ohtudel hoides .
|
|