|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 13:14:33 GMT 3
Meridith tuli kodust. Ta oli jätnud ema ja vennaga raske südamega hüvasti. Kõige rohkem muretses ta ema pärast. Kui Mer peaks oma missioonil surema ning vend koos kuninga sõjaväega lahingusse minnes samuti, siis kidas peaks ema üksi hakkama saama? Aga Meridith ei saanud jätta isa surma eest kätte maksmata.
Haldjaneiu istus maha ning toetas selja vastu puud. Mida teha? Kuhu kõigepealt minna? Algul mõtles ta, et läheb koos sõjaväega, aga see langes nüüd välja. Ta ei saanud ometigi kolme kuud oodata.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
P?randi triloogia, hea haldjas; 15. aastane.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 13:57:39 GMT 3
Rafael kõndis mööda rada edasi, kuulates linnulaulu ning muigas kergelt. Täna oli ärganud ta äärmiselt heas tujus ning arvatavasti ei suudaks seda keegi ära rikkuda. Noormees kõndis vaikselt edasi kui nägi eemal kedagi istumas. Rafael kergitas imestunult kulmi ja jalutas isiku juurde, kui osutus , et tegu on haldjaga. ,,Tere.." venitas ta ettevaatlikult ning uuris pilguga oma liigikaaslast.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 14:07:42 GMT 3
Meridith ärkas võpatades oma mõtetest. Ta tõusis püsti. "Tere," lausus ta lihtsalt ning ütles siis ametlikult."Atra esterní ono thelduin, Mor'ranr lífa unin hjarta onr, Un du evarínya ono varda." Neiu oli hästi kasvatatud ning ta tervitas nii alati teisi."Olene Meridith," tutvustas ta ennast viisakalt, ent ei naeratanud. Ta pea tegeles muremõtetega, mis kaasnesid eelseisva reisiga.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 14:26:11 GMT 3
Rafael kergitas kulmi ja noogutas ning vastas samaga. [ma ei viitsi välja kirjutada :Disegi mitte kopida] . ,,Rafael," tutvustas ta end nimepidi ning viis pilgu korraks eemale. ,,Ja mis teid siia toob, Meridith ja miks nii nukker?" küsis noormees pisut uudishimulikult.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 14:31:01 GMT 3
Meridith ohkas, ent tundis, et võib noormeest usaldada."Ma jätsin just ema ja vennaga hüvasti, sest ma tahan minna ja võidelda kurjuse vastu. Mu isa suri Galbatorix'i käsilase käe läbi," seletas neiu lühidalt ning ohkas taas."Nüüd mõtlen ma, mida esmalt teha ja kuhu minna."
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 14:42:20 GMT 3
Rafael noogutas tummalt ning kortsutas seejärel kulmi. ,,Su isa võitles Galbatorixiga?" küsis noormees pisut imestunult kuna nii just sai ta aru . Seadnud end vaikselt tüdruku vastas istuma, ohkas ta ja viis pilgu korraks puudele. ,,Sa kavatsed Galbatorixile kätte maksta?" küsis Rafael pisut uskumatult.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 20:37:55 GMT 3
Meridith vaatas Rafaelile hajameelselt otsa. "Midagi sellist jah," vastas ta ebamääraselt, olles ikka veel oma mõtetes. Siis otsustas ta küsida oma poolse küsimuse."Kas sa oled Kuninga sõjaväes?" uuris Mer käega üle muru libistades."Ma tean, et nad pidid kolme kuu pärast liikvele minema."
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 20:44:41 GMT 3
Rafael raputas vaikselt pead:,,Ma ei ole mitte mingisuguses sõjaväes, kuid kui sõtta pean minema, siis me läheme Lenoraga.. Kuid seda ka siis Gablatorixi vastu.. Kui on mõni kodusõda , mis toimub väga harva, siis sealt on mõttetu osa võtta..." lausus noormees vaikselt. ,,Sina kavatsed sõtta minna?" küsis ta pisut imestunult tüdrukut vaadeldes.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 20:49:08 GMT 3
Panemata tähele, kuidas Rafael mainis kellegi nime, sõnas Meridith järgmist:"Mitte koos sõjaväega, aga arvatavasti liitun nendega, kui lahingus kokku satume." Natuke aega vaikinud lausus ta:"Mu vend on Kuninga armees. Kui ma peaks sõjas surma saama, siis tahan ma, et vähemalt tema teaks."
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 20:51:38 GMT 3
,,Kes tema?" küsis Rafael mõistmatult ja kergitas kulmi, viies pilgu korraks taeva poole. Lenora polnud veel oma jahiretkelt tagasi tulnud. 'Kindlasti mängib mõne kitsega..' mõtles Rafael. 'Ära naera mu üle!' lausus Lenora mõtteteel tehes solvunut häält, mis pani Rafaeli lõbusalt turtsatama, kuid siis ta vaatas andekspaluva ilmega Meridithi.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 20:57:01 GMT 3
Meridith vaatas kulmu kortsutades Rafaelile otsa, kui too turtsatas."Kas see on sinu arust naljakas?" küsis ta solvunult. Neiu arust pole sõjas ja surma saamises sugugi mitte midagi naljakat. "Tema all mõtesin ma minu venda," teatas ta veidi jahenenud häälel.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 20:58:30 GMT 3
Rafael raputas ägedalt pead. ,,Eii ... Lenora vastas naljakalt.. Vabandust, ma ei tahtnud sind solvata.." lausus ta pilku maha viies. ,,Nüüd ma solvasin teda.." mõtles poiss, tehes kiiresti oma mõtete ümber tõkked, et Lenora ei saaks jälle oma naljakaid märkusi lisada sinna.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 21:09:05 GMT 3
Meridith jäi Rafaeli imelikult vaatama."Kas sa suhtled kellegiga telepaatilisel teel? Kes see Lenora on?" küsis ta kahtlustaval ilmel. Võibolla polegi Rafael nii kena nagu esmapilgul paistis... Ent selle mõtte viskas ta peast välja. Mer uskus, et inimene on see, kes ta esmamuljejärgi paistab.
|
|
Rafael Joed
Loheratsanik.
|
Post by Rafael Joed on Aug 22, 2008 21:10:58 GMT 3
Rafael noogutas vaikselt.,,Lenora on lohe.." vastas ta pilku tõstes ja pead vangutades. 'Peab ta mind nüüd mõneks imelikuks?' arvas Rafael. 'Ära pane tähele sellest!' mõtles lohe, kes oli läbi tunginud mõtete kaitsekilbist.
|
|
|
Post by Meridith Sinlare on Aug 22, 2008 21:16:18 GMT 3
"Lohe? Sa teed nalja! Sa mõtlesid ainult midagi sellekse välja, et oma irvitamist, millegiga õigustada!" sõnas Meridith vihaselt ning ta kena, virskikukarva nahk hakkas õhetama. Neiu ajas end püsti."Vabanda mind, ma nüüd lähen," lausus ta jäise häälega ning hakkas noormehest eemalduma.
|
|