Sandra Wilson
Ühe Maa Võimas.
Harry Potter, hea inimene; 13-aastane.
|
Post by Sandra Wilson on Aug 28, 2008 16:32:40 GMT 3
Sandra Wilson Ühe Maa (HP) Võimas 13 aastane [/i] [x] - Hea inimene [x] - Halb inimene Sõbrad
Tuttav - 1-2 korda oleme kohtunud. Pole veel suutnud mingit erilist muljet jätta. Tavaline sõber - Tekitasid huvi aga pean sinust rohkem teada saama. Hea sõber - Ma ei usalda sind aga arvamus sinust on ikka jube hea. Lähedane sõber - Teil on omad naljad, omad saladused.. Parim Sõber - Täielik usaldus ja lahutamatus.
Vaenlased
Tüütu - Kas sul muud pole teha, kui mulle pinda käia ? Vältimine - Ära sega mind, kui ma sind ignoreerin ! Ebameeldiv - Jumal tänatud, et sinusuguseid rohkem pole. Viha - Kui ma sind veel näen, ei vastuta ma oma tegude eest. Tõsine Viha - Sinu Surm, Minu Elu.
Armusuhted
Sisse Võetud - no aga sa ju oledki kena .o Flirtimine - Kena ja hea jutuga kaa veel, miks mitte ? Praegune kaaslane - okei, sa meeldid mulle. Keelatud Armastus - You Will Never Know,.. Üks Armastus - Mõnus hääl, parim iseloom, kenad silmad, hea huumorimeel - Teist sinusugust pole olemas ( LLL ) .
Et ma sind lisaks, postita palun järgnev informatsioon.
Nimi: Rass: Maailm/Raamat: Kes sa olla soovid: Miks:
[ärge neid küsimusi enda vastuse ette jätke ^^][/center][/color]
|
|
|
Post by Cecilia Brooks on Aug 28, 2008 17:21:26 GMT 3
Cecilia Brooks Inimene Narnia Parim Sõber - Täielik usaldus ja lahutamatus Sest Sandra lihtsalt on Cecilia üks parimaid sõpru, keda ta saab täielikult usaldada. (ma oleks juba peaaegu kogemata selle elu armastuse pannud! ).
|
|