Marcus Black
Üheteistaastane.
P?randi triloogia, hea inimene.
|
Post by Marcus Black on Aug 27, 2008 12:11:35 GMT 3
Oli ilus , soe ja päikesepaisteline päev. Tänavatel oli näha palju inimesi, kes läks laupäeval tööle, kes piknikule, kes üldse kuskile mujale. Marcus jalutas üle pika aja oma koeraga. Kui koer kodus nägi, et poiss võtab tema jalutusrihma, läks ta hulluks ning hakkas ringi tõmblema.
Tee peale jäi üks mänguväljak, kus lapsi oli vähe. Marcus oli siin väiksemana tihti mängimas käinud. Nüüd otsustas ta istuda ühele kiigele ning natuke puhata, nii koeral kui endal.
|
|
|
Post by johhu on Aug 27, 2008 12:34:28 GMT 3
Nagu Chrystinile viimasel ajal kombeks oli saanud , jalutas ta jälle selle vana väikse mänguväljaku poole , kus asus ainult kiik ja liumägi . Nagu tavaliselt oli seal lapsi vähe , mõnikord polnud üldse .
Lähemale jõudes nägi ta , et ta lemmik kiigel istub juba keegi ja sellel kellegil oli käes koerarihm . Muidugi oli Chrystin koerte vastu allergiline . Ta seisatas korra , kuid siis liikus ikka edasi . Ta läks kiigu juurde ja peaaegu koheselt aevastas .
" Sinu koer ? Ma olen allergiline , " lausus ta poisile ning naeratas , püüdes mitte tunduda imelik . Ta tundis , kuidas puna ta põskedesse valgub ja pööras pea ära , ikka veel vildakalt muiates . [/color]
|
|
Marcus Black
Üheteistaastane.
|
Post by Marcus Black on Aug 27, 2008 12:39:09 GMT 3
Marcus just patsutas oma koera õnnelikult ning andis talle taskust mingit maiust, kui tema kõrvale tuli tüdruk, kes väitis, et ta on koerte vastu allergiline. "Muidugi on ta minu koer ja sa ei pea siin olema, kui sul allergia nende vastu on," lausus poiss. Tema jaoks oli see imelik, et mingi suvakas ajab teda põhimõtteliselt ära, kohast kuhu tema oli enne jõudnud.[/color]
|
|
|
Post by johhu on Aug 27, 2008 13:09:37 GMT 3
Ups , [/color] mõtles ta . Ma tegin seda jälle . [/color] Ta ohkas , ja vaatas poisi poole .
" Vabandust siis , ma ei mõelnud seda nii . Aa - aatðihh ! Aga , kui sa tahad , et ma minema läheks , siis ma võin ju minna , " lausus ta väikse aevastamisega vahepeal . Ta pööritas silmi ja hakkas kiigul hoogu tegema . [/i][/color]
|
|
Marcus Black
Üheteistaastane.
|
Post by Marcus Black on Aug 27, 2008 13:26:21 GMT 3
Marcus kehitas õlgu ning muigas. "Marcus olen muidu," tutvustas ta ennast tüdrukule ning läks koeraga tüdrukust kaugemale, istus trepile, mille kaudu lapsed liumäele lähevad. "On nüüd parem?" küsis poiss ning pani koera enda ette istuma.
|
|
|
Post by johhu on Aug 27, 2008 13:38:42 GMT 3
Chryssu irvitas ja hüppas kiigelt suure hooga maha . "Ei , ei ole , " lausus ta ja liikus kaugemale , mänguväljaku teise serva . " Vot siin on . " Chryssu peast käis läbi mõte , et äkki ei ütleks talle nime , vaid kirjutaks telefoninumbri paberilipaka peale ja kaoks . Ja muidugi otsustas ta nii toimidagi . Ta tõmbas taskust välja raha ja mingi tðekki ja teisest pastaka . Kuna ta muud paberilipakat ei leidnud , kirjutas ta tðekkile oma numbri ja kägardas selle kokku . Ta naeratas ja viskas selle Marcuse poole . " Marcus , helista mulle ja võib-olla saad mu nime ka teada ! " hüüdis ta ja hakkas minema . [/color]
|
|
Marcus Black
Üheteistaastane.
|
Post by Marcus Black on Aug 31, 2008 18:21:41 GMT 3
Marcus võpatas kui ta mingi paberiga vastu pead sai. "Mida sa loobid mind?" küsis ta ülbelt, kuid , kui tüdruku lauset kuulis võttis ta maast selle paberi ning tegi lahti. Seal oli telefoni number.
Poiss kehitas õlgu ning võttis taskust telefoni, salvestas numbri ning hakkas siis koeraga mängima. Otsustades, et pärast helistab ta tüdrukule kindlasti.[/color]
|
|